Situata nga reshjet në Shkodër dhe Durrës

Përmbyten toka bujqësore dhe bllokohen disa akse rrugore në Shkodër. Lumi Erzen përmbyt tokat në Perlat. Raportim i gazetarëve të A2, Elitjona Doko dhe Gjon Gjeka.