Situata nga zjarret, Haki Çako në A2: I rëndësishëm koordinimi dhe njoftimi i menjëhershëm

Publikuar më: 9/8/2022, ora 11:07

Situata nga zjarret, Haki Çako në A2: I rëndësishëm koordinimi dhe njoftimi i menjëhershëm

Publikuar më: 9/8/2022, ora 11:07

Drejtori i Emergjencave Civile, Haki Çako, në një lidhje telefonike në studion e lajmeve në A2, bëri një përmbledhje të situatës me zjarret në vendin tonë, e cila në ditët e fundit ka qenë tepër problematike, për shkak dhe të temperaturave të larta. Çako deklaroi se vetëm në 24 orët e fundit janë fikur mbi 30 zjarre, për të cilat u angazhuan 1000 forca, ndërkohë që bëri sërish thirrje për koordinim dhe njoftim më të shpejtë nga ana e autoriteteve lokale për të parandaluar përshkallëzimin e situatës

Situata nga zjarret, Haki Çako në A2: I rëndësishëm koordinimi dhe njoftimi i menjëhershëm

Publikuar më: 9/8/2022, ora 11:07

Drejtori i Emergjencave Civile, Haki Çako, në një lidhje telefonike në studion e lajmeve në A2, bëri një përmbledhje të situatës me zjarret në vendin tonë, e cila në ditët e fundit ka qenë tepër problematike, për shkak dhe të temperaturave të larta. Çako deklaroi se vetëm në 24 orët e fundit janë fikur mbi 30 zjarre, për të cilat u angazhuan 1000 forca, ndërkohë që bëri sërish thirrje për koordinim dhe njoftim më të shpejtë nga ana e autoriteteve lokale për të parandaluar përshkallëzimin e situatës