Situata pandemike, shtohen ndjeshëm rastet në qytetet kryesore

Publikuar më: 12/1/2022, ora 13:19

Situata pandemike, shtohen ndjeshëm rastet në qytetet kryesore

Publikuar më: 12/1/2022, ora 13:19

Korrespondentet Jerola Ziaj dhe Elitiona Doko sjellin pasqyrimin e situatës pandemike nga qytetet e Vlorës dhe Durrësit.