Vizita e Escobar dy ditë para kuvendit të 11 dhjetorit, Tarifa: Mesazh për ndjekësit e Berishës dhe mbështetje ndaj Bashës

Përditësuar më: 8/12/2021, ora 09:35

Vizita e Escobar dy ditë para kuvendit të 11 dhjetorit, Tarifa: Mesazh për ndjekësit e Berishës dhe mbështetje ndaj Bashës

Përditësuar më: 8/12/2021, ora 09:35

Ambasadori Fatos Tarifa prek disa nga temat më të nxehta të politikës shqiptare, nga përplasja brenda PD-së tek roli amerikan në vend dhe rajon.

Vizita e Escobar dy ditë para kuvendit të 11 dhjetorit, Tarifa: Mesazh për ndjekësit e Berishës dhe mbështetje ndaj Bashës

Përditësuar më: 8/12/2021, ora 09:35

Ambasadori Fatos Tarifa prek disa nga temat më të nxehta të politikës shqiptare, nga përplasja brenda PD-së tek roli amerikan në vend dhe rajon.