Situata politike, nga tryeza për reformën zgjedhore, te vizita e Varhelyi – A2

Situata politike, nga tryeza për reformën zgjedhore, te vizita e Varhelyi

Dorian Kodra, producent i A2, komentoi në Dita Jonë zhvillimet politike që solli kjo javë. Tryeza e reformës zgjedhore, Padia e Ramës ndaj Haradinajt, si dhe vizita e Komisionierit Europian për Zgjerim, Oliver Varhelyi në vendin tone, ishin temat e diskutimit.