Situata sipas ARRSH, akset nacionale të hapura, ruralet me zinxhirë

Autoriteti rrugor shqiptar ka njoftuar për gjendjen e rrugëve në vend, pas reshjeve të borës dhe uljes së ndjeshme të temperaturave. Sipas të dhënave më të fundit, akset kryesore nacionale në vend janë të hapura dhe qarkullohet normalisht.