Situatë dramatike në Brazil nga pandemia, sistemi shëndetësor pranë kolapsit

Brazili është kthyer në një prej epiqendrave të pandemisë së Covid-19, duke tejkaluar Italinë dhe Spanjën për nga numri i infektimeve.