Situatë dramatike në kufirin Poloni-Bjellorusi, shkon në 11 numri i viktimave

Publikuar më: 13/11/2021, ora 14:48

Situatë dramatike në kufirin Poloni-Bjellorusi, shkon në 11 numri i viktimave

Publikuar më: 13/11/2021, ora 14:48

Situata me emigrantët në kufirin mes Polonisë dhe Bjellorusisë mbetët e tensionuar. Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Joe Biden u shpreh i shqetësuar për situatën ku zbulimi i një trupi gjatë natës nxori në pah rreziqet, pasi mijëra emigrantë nga vendet e treta po strehohen në kushte të rënda atmosferike në Bjellorusi, me shpresën që të hyjnë në Bashkimin Evropian.

Situatë dramatike në kufirin Poloni-Bjellorusi, shkon në 11 numri i viktimave

Publikuar më: 13/11/2021, ora 14:48

Situata me emigrantët në kufirin mes Polonisë dhe Bjellorusisë mbetët e tensionuar. Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Joe Biden u shpreh i shqetësuar për situatën ku zbulimi i një trupi gjatë natës nxori në pah rreziqet, pasi mijëra emigrantë nga vendet e treta po strehohen në kushte të rënda atmosferike në Bjellorusi, me shpresën që të hyjnë në Bashkimin Evropian.