Situatë e rëndë nga përmbytjet në Shkodër, uji “pushton” mijëra hektarë toke

Bashkia e Shkodrës dhe zonat përreth saj janë më të goditura nga pasojat e reshjeve që kanë pushtuar vendin ditët e fundit.