Situatë e rëndë nga zjarret në Çikë, ndërhyrja e vështirë

Publikuar më: 14/7/2022, ora 10:35

Situatë e rëndë nga zjarret në Çikë, ndërhyrja e vështirë

Publikuar më: 14/7/2022, ora 10:35

Vijon të jetë e rënduar prej disa ditësh situata si pasojë e zjarreve në malin e Çikës. Flakët janë përhapur me shpejtësi për shkak të erës dhe po iu afrohet zonave turistike, ndërkohë që ndërhyrja e zjarrfikësve vijon të jetë e pamundur. Gazetarja Jerola Ziaj sjell të rejat më të fundit.

Situatë e rëndë nga zjarret në Çikë, ndërhyrja e vështirë

Publikuar më: 14/7/2022, ora 10:35

Vijon të jetë e rënduar prej disa ditësh situata si pasojë e zjarreve në malin e Çikës. Flakët janë përhapur me shpejtësi për shkak të erës dhe po iu afrohet zonave turistike, ndërkohë që ndërhyrja e zjarrfikësve vijon të jetë e pamundur. Gazetarja Jerola Ziaj sjell të rejat më të fundit.