Situatë katastrofike me pandeminë në Indi, Modi humb zgjedhjet kyçe

Partia e kryeministrit indian, Narendra Modi, humb zgjedhjet në shtetin kyç të Bengalit perëndimor, ndërsa vendi po lufton të frenojë valën e paprecedentë të infektimeve dhe vdekjeve nga koronavirusi.