Sizmiologu Ormeni: Tërmeti më i fortë në 40 vite, 60 lëkundje të lehta pas të parës

Sizmiologu Rrapo Ormeni është pyetur përmes linjës telefonike në studiot e A2 për tërmetin e sotëm që goditi Durrësin dhe u ndje në pjesën më të madhe të Shqipërisë.