Sizmologu tregon historikun e tërmeteve në Durrës

Publikuar më: 30/11/2019, ora 13:48

Sizmologu tregon historikun e tërmeteve në Durrës

Publikuar më: 30/11/2019, ora 13:48

Sizmologu Rrapo Ormeni thotë njerëzit tashmë duhet t’i rikthehen përditshmërisë së tyre, pasi tashmë është vënë re se paslëkundjet po shuhen. “Kryesisht pasgoditjet që shoqërojnë goditjen kryesore regjistrohen afër zonës epiqendrore por edhe në një rajon më të gjerë. Pra ato kanë shtrirje të tyre për disa kilometra dhe vijueshmëria e tyre në kohë, siç e shikojmë deri tani, numri i tyre ka ardhur në rënie”, tha Ormeni në një prononcim për A2.

Sizmologu tregon historikun e tërmeteve në Durrës

Publikuar më: 30/11/2019, ora 13:48

Sizmologu Rrapo Ormeni thotë njerëzit tashmë duhet t’i rikthehen përditshmërisë së tyre, pasi tashmë është vënë re se paslëkundjet po shuhen. “Kryesisht pasgoditjet që shoqërojnë goditjen kryesore regjistrohen afër zonës epiqendrore por edhe në një rajon më të gjerë. Pra ato kanë shtrirje të tyre për disa kilometra dhe vijueshmëria e tyre në kohë, siç e shikojmë deri tani, numri i tyre ka ardhur në rënie”, tha Ormeni në një prononcim për A2.