“S’ka marrëveshje pa njohje reciproke”, Kurti: Serbia shtyu takimin tim me Vuçiç, do të mbahej këtë javë

Publikuar më: 20/7/2022, ora 16:33

“S’ka marrëveshje pa njohje reciproke”, Kurti: Serbia shtyu takimin tim me Vuçiç, do të mbahej këtë javë

Publikuar më: 20/7/2022, ora 16:33

Serbia po pengon qëllimisht dialogun me Kosovën. Është kjo akuza e lëshuar nga kryeministri, Albin Kurti, i cili bëri të ditur se Beogradi anuloi takimin e nivelit të lartë do të mbahej këtë javë me ndërmjetësimin e Bashkimit Europian. Kryeministri përsëriti se Kosova kërkon marrëveshje përfundimtare me njohje reciproke, gjë e cila mbështetet nga Uashingtoni, Berlini zyrtar dhe Parlamenti Europian.

“S’ka marrëveshje pa njohje reciproke”, Kurti: Serbia shtyu takimin tim me Vuçiç, do të mbahej këtë javë

Publikuar më: 20/7/2022, ora 16:33

Serbia po pengon qëllimisht dialogun me Kosovën. Është kjo akuza e lëshuar nga kryeministri, Albin Kurti, i cili bëri të ditur se Beogradi anuloi takimin e nivelit të lartë do të mbahej këtë javë me ndërmjetësimin e Bashkimit Europian. Kryeministri përsëriti se Kosova kërkon marrëveshje përfundimtare me njohje reciproke, gjë e cila mbështetet nga Uashingtoni, Berlini zyrtar dhe Parlamenti Europian.