Skadimi i kartave të identitetit, Rama pranon kërkesën e opozitës për shtyrjen pas zgjedhjeve

Publikuar më: 22/2/2021, ora 13:28

Skadimi i kartave të identitetit, Rama pranon kërkesën e opozitës për shtyrjen pas zgjedhjeve

Publikuar më: 22/2/2021, ora 13:28

Kërkesën e opozitës së bashkuar për të shtyrë deri paszgjedhjeve, vlefshmërinë e kartave të identitetit të skaduara, Edi Rama e mirëpriti duke u treguar i gatshëm ta shqyrtojë. “Rregullat e lojës janë të aprovuara bashkërisht dhe çdo propozim i arsyeshëm që secila palë bën dhe është në interes të procesit zgjedhor është absolutisht i mirëseardhur. Sigurisht që bën sens dhe do të trajtohet me të gjithë seriozitetin e duhur”, tha kryeministri.

Skadimi i kartave të identitetit, Rama pranon kërkesën e opozitës për shtyrjen pas zgjedhjeve

Publikuar më: 22/2/2021, ora 13:28

Kërkesën e opozitës së bashkuar për të shtyrë deri paszgjedhjeve, vlefshmërinë e kartave të identitetit të skaduara, Edi Rama e mirëpriti duke u treguar i gatshëm ta shqyrtojë. “Rregullat e lojës janë të aprovuara bashkërisht dhe çdo propozim i arsyeshëm që secila palë bën dhe është në interes të procesit zgjedhor është absolutisht i mirëseardhur. Sigurisht që bën sens dhe do të trajtohet me të gjithë seriozitetin e duhur”, tha kryeministri.