Skafi aksidenton fëmijën në Himarë, ndërron jetë 5-vjeçarja

Publikuar më: 2/8/2022, ora 16:22

Skafi aksidenton fëmijën në Himarë, ndërron jetë 5-vjeçarja

Publikuar më: 2/8/2022, ora 16:22

Një tjetër tragjedi nga pakujdesia ka ndodhur ditën e sotme në Himarë, aty ku raportohet se një skaf ka aksidentuar një të mitur, i cili ka ndërruar jetë. Sipas burimeve të A2 CNN, bëhet fjalë për një fëmijë 5-vjeçar. Aksidenti ka ndodhur në zonën e Potamit, dhe drejtuesi i mjetit lundrues, shtetasi Arjan Tase, është një ish-shef i komisariatit në Himarë, dhe është arrestuar.

Skafi aksidenton fëmijën në Himarë, ndërron jetë 5-vjeçarja

Publikuar më: 2/8/2022, ora 16:22

Një tjetër tragjedi nga pakujdesia ka ndodhur ditën e sotme në Himarë, aty ku raportohet se një skaf ka aksidentuar një të mitur, i cili ka ndërruar jetë. Sipas burimeve të A2 CNN, bëhet fjalë për një fëmijë 5-vjeçar. Aksidenti ka ndodhur në zonën e Potamit, dhe drejtuesi i mjetit lundrues, shtetasi Arjan Tase, është një ish-shef i komisariatit në Himarë, dhe është arrestuar.