“S’kam nevojë të më bëjë Rama like,”Braçe: Nuk e di çfarë është “aktivisti”, nuk jam pjesë

Publikuar më: 10/2/2023, ora 21:48

“S’kam nevojë të më bëjë Rama like,”Braçe: Nuk e di çfarë është “aktivisti”, nuk jam pjesë

Publikuar më: 10/2/2023, ora 21:48

“Nuk jam pjesë dhe as nuk e di se çfarë është.” Kjo ishte përgjigja e deputetit socialist Erion Braçe kur u pyet në “Intervistë” me Merita Haklajn rreth aplikacionit “Aktiv1st” për të cilin ka pasur reagime të ashpra së fundmi.

“S’kam nevojë të më bëjë Rama like,”Braçe: Nuk e di çfarë është “aktivisti”, nuk jam pjesë

Publikuar më: 10/2/2023, ora 21:48

“Nuk jam pjesë dhe as nuk e di se çfarë është.” Kjo ishte përgjigja e deputetit socialist Erion Braçe kur u pyet në “Intervistë” me Merita Haklajn rreth aplikacionit “Aktiv1st” për të cilin ka pasur reagime të ashpra së fundmi.