Skandali i pasaportave në Greqi, ndëshkohen ambasadorja dhe konsulli – A2

Skandali i pasaportave në Greqi, ndëshkohen ambasadorja dhe konsulli

Zëvendësministri i Jashtëm Gent Cakaj ka dhënë masë disiplinore ndaj ambasadores shqiptare në Greqi, Ardiana Hobdari dhe ka shkarkuar nga detyra Konsullin e Përgjithshëm të Shqipërisë në Janinë, Pervin Gjikuria, pas skandalit të humbjes së pasaportave të emigrantëve shqiptarë në Greqi.