Skandali i publikimit të pagave, lirohen katër të arrestuarit

Publikuar më: 10/1/2022, ora 10:17

Skandali i publikimit të pagave, lirohen katër të arrestuarit

Publikuar më: 10/1/2022, ora 10:17

Lirohen nga qelitë 4 të arrestuarit për skandalin e publikimit të pagave. Gjykata e Tiranës ka vendosur detyrim paraqitjeje për punonjësen e Tatimeve, Eni Qirjako, si dhe arrest shtëpie dhe pezullim detyre për tre personat e tjerë. Ata akuzohen për shpërdorim detyre dhe korrupsion, pasi dyshohet se nxorën të dhënat, duke ia shitur subjekteve private.

Skandali i publikimit të pagave, lirohen katër të arrestuarit

Publikuar më: 10/1/2022, ora 10:17

Lirohen nga qelitë 4 të arrestuarit për skandalin e publikimit të pagave. Gjykata e Tiranës ka vendosur detyrim paraqitjeje për punonjësen e Tatimeve, Eni Qirjako, si dhe arrest shtëpie dhe pezullim detyre për tre personat e tjerë. Ata akuzohen për shpërdorim detyre dhe korrupsion, pasi dyshohet se nxorën të dhënat, duke ia shitur subjekteve private.