Skandali Mc Gonigal, gazetarja jep detaje, “14 fakte nga 70 të çojnë në zyrën e kryeministrit shqiptar”

Publikuar më: 25/1/2023, ora 22:49

Skandali Mc Gonigal, gazetarja jep detaje, “14 fakte nga 70 të çojnë në zyrën e kryeministrit shqiptar”

Publikuar më: 25/1/2023, ora 22:49

Çështja McGonigal premton të shndërrohet në një stuhi që nuk përfshin vetëm funksionarin e lartë amerikan, të akuzuar për falsifikim dokumentesh dhe korrupsion, por drejtpërdrejt edhe ekzekutivin shqiptar. Të paktën, ky është mendimi i Aranita Brahaj drejtore ekzekutive e Open Data Albania. Duke u bazuar tek dokumenti gjyqësor amerikan, Brahaj rindërton kronologjinë e çështjes së ndërlikuar.

Skandali Mc Gonigal, gazetarja jep detaje, “14 fakte nga 70 të çojnë në zyrën e kryeministrit shqiptar”

Publikuar më: 25/1/2023, ora 22:49

Çështja McGonigal premton të shndërrohet në një stuhi që nuk përfshin vetëm funksionarin e lartë amerikan, të akuzuar për falsifikim dokumentesh dhe korrupsion, por drejtpërdrejt edhe ekzekutivin shqiptar. Të paktën, ky është mendimi i Aranita Brahaj drejtore ekzekutive e Open Data Albania. Duke u bazuar tek dokumenti gjyqësor amerikan, Brahaj rindërton kronologjinë e çështjes së ndërlikuar.