Skandali me përgjimet, Mitsotakis: Nuk isha në dijeni, reformim i shërbimeve sekrete

Publikuar më: 8/8/2022, ora 18:14

Skandali me përgjimet, Mitsotakis: Nuk isha në dijeni, reformim i shërbimeve sekrete

Publikuar më: 8/8/2022, ora 18:14

Zbulimi për përgjimin e telefonit të liderit të partisë opozitare, PASOK ka shkaktuar një furtunë politike në Greqi. Kryeministri grek Kiriakos Mitsotaqis u përpoq të distanconte veten dhe tha se nuk kishte qenë në dijeni të përgjimeve nga shërbimet sekrete.

Skandali me përgjimet, Mitsotakis: Nuk isha në dijeni, reformim i shërbimeve sekrete

Publikuar më: 8/8/2022, ora 18:14

Zbulimi për përgjimin e telefonit të liderit të partisë opozitare, PASOK ka shkaktuar një furtunë politike në Greqi. Kryeministri grek Kiriakos Mitsotaqis u përpoq të distanconte veten dhe tha se nuk kishte qenë në dijeni të përgjimeve nga shërbimet sekrete.