“Skemat shtetërore do të garantojnë gjithmonë pagesën e pensioneve”

Publikuar më: 17/11/2021, ora 21:30

“Skemat shtetërore do të garantojnë gjithmonë pagesën e pensioneve”

Publikuar më: 17/11/2021, ora 21:30

Naim Hasa, ekspert për çështjen e pensioneve, deklaroi në studion e “A2 Business” në A2 CNN se “skemat shtetërore gjithmonë do të ekzistojnë dhe do të garantojnë pagesat e pensioneve”, por shtoi se duhet të bëhet e detyrueshme edhe skema e pensioneve private.

“Skemat shtetërore do të garantojnë gjithmonë pagesën e pensioneve”

Publikuar më: 17/11/2021, ora 21:30

Naim Hasa, ekspert për çështjen e pensioneve, deklaroi në studion e “A2 Business” në A2 CNN se “skemat shtetërore gjithmonë do të ekzistojnë dhe do të garantojnë pagesat e pensioneve”, por shtoi se duhet të bëhet e detyrueshme edhe skema e pensioneve private.