Skemë zhvatjeje te “Shefqet Ndroqi”, pas Tire Alldervishit në pranga 3 infermiere dhe 1 sanitare

Tire Alldervishi, sanitarja e spitalit “Shefqet Ndroqi” e arrestuar për “mashtrim” nuk vepronte e vetme. Tri inferimere dhe një sanitare u prangosën këtë të hënë me urdhër të Prokurorisë së Tiranës, pasi dyshohet si bashkëpunëtorët e saj në një skemë të mirëfilltë zhvatjeje.