Skenarët e krizës energjetike – 06/10/2021

Me Aurora Sulçe. Të ftuar: Enno Bozdo, Elton Haxhi, Nikolin Jaka, Redon Meksi, Majlind Lazimi, Dael Dervishi dhe Eduard Elezaj, në telefon administratori i OSHEE Adrian Çela.