Skenarët e krizës në Shkup, Çejku: Zaev u nxitua me aktin e dorëheqjes, faktori shqiptar bëri surprizën

Përditësuar më: 10/11/2021, ora 21:10

Skenarët e krizës në Shkup, Çejku: Zaev u nxitua me aktin e dorëheqjes, faktori shqiptar bëri surprizën

Përditësuar më: 10/11/2021, ora 21:10

I ftuar në emisionin “Debat”, ish-ambasadori Arben Çejku e konsideroi si shumë të nxituar lëvizjen e kryeministrit Zoran Zaev për të dhënë dorëheqjen nga detyra pas humbjes së zgjedhjeve. Çejku e vlerësoi si surprizë lëvizjen e shqiptarëve të “Besës” dhe shtoi se tashmë është koha që shqiptarët të kenë një kryeministër në Republikën e Maqedonisë së Veriut, qoftë dhe për 90 ditë.

Skenarët e krizës në Shkup, Çejku: Zaev u nxitua me aktin e dorëheqjes, faktori shqiptar bëri surprizën

Përditësuar më: 10/11/2021, ora 21:10

I ftuar në emisionin “Debat”, ish-ambasadori Arben Çejku e konsideroi si shumë të nxituar lëvizjen e kryeministrit Zoran Zaev për të dhënë dorëheqjen nga detyra pas humbjes së zgjedhjeve. Çejku e vlerësoi si surprizë lëvizjen e shqiptarëve të “Besës” dhe shtoi se tashmë është koha që shqiptarët të kenë një kryeministër në Republikën e Maqedonisë së Veriut, qoftë dhe për 90 ditë.