Skenarët e politikës drejt zgjedhjeve të prillit

Kuvendi i Shqipërisë planifikon të votojë sot ndryshimet në Kodin Zgjedhor. Për këtë zhvillim dhe të tjerë nga politika foli në Dita Jonë producentja ekzekutive e A2, Merita Haklaj.