Skenarët e vjeshtës, mjekja shqiptare në Gjermani: Veç Covid-19, do të kemi të sëmurë edhe me gripin sezonal

Kryetarja e Shoqatës së Mjekëve Shqiptarë në Gjermani Dr. Marsela Ceno foli në Dita Jonë për rëndësinë e mbajtjes së maskës, distancës dhe higjienës. Ajo përshkroi një situatën e rëndë në pavionin e kujdesit intensiv ku ajo shërben në Gjermani.