Skenarët për koronavirusin: Karantina në Durrës, 800 mjekë e infermierë të trajnuar

E rrethuar nga koronavirusi dhe me asnjë rast të konfirmuar deri tani, Shqipëria publikon disa nga skenarët për përballimin e situatës nëse prekemi nga virusi i ri.