Skenarët për vitin shkollor, mësim me turne deri në orën 20:00, i alternuar ose vetëm online

Ministria e Arsimit shpall 3 skenarët për zhvillimin e mësimit në varësi të ecurisë së virusit. Sipas planit të parë, që me gjasë do të nisë zbatimin me fillimin e shkollës, në 14 shtator, mësimi do të zhvillohet çdo ditë në klasa dhe me turne, nga mëngjesi deri në orën 8 të darkës.