Skëndaj: Nisma anti-KÇK cenon disa parime të shtetit të së drejtës

Erida Skëndaj, drejtore ekzekutive e Komitetit Shqiptar të Helsinkit, në një lidhje të drejtpërdrejtë me studion e Ditari në A2, deklaroi se nisma anti KÇK “cenon disa parime të rëndësishme të shtetit të së drejtës dhe të drejtat dhe liritë themelore të njeriut”.