Skënderbeu 10 vjet jashtë Europës, CAS merr vendimin final – A2

Skënderbeu 10 vjet jashtë Europës, CAS merr vendimin final

Gjykata e Arbitrazhit Sportiv në Zvicër ka rrëzuar Apelin duke lënë në fuqi dënimin me 10 vjet përjashtim nga Europa dhe një gjobë 1 milionë euro për Skënderbeun.

CAS konfirmon kështu vendimin e marrë më 29 mars nga Komisioni i Etikës dhe Disiplinës në UEFA që kishte shpallur Skënderbeun fajtor për trukim ndeshjesh dhe e kishte përjashtuar klubin për të marrë pjesë për 10 vjet në kompeticionet europiane si dhe për të paguar një gjobë prej 1 milionë eurosh.