Skënderbeu-Tirana, test dhe sytë nga merkato – A2

Skënderbeu-Tirana, test dhe sytë nga merkato

Ndryshe nga skuadra të tjera, Skënderbeu dhe Tirana nuk kanë zgjedhur të udhëtojnë jashtë vendit për të zhvilluar fazën përgatitore.