Skënderi: Bindja Demokratike, gati për të dalë e vetme në garë

Arben Skënderi i Bindjes Demokratike, i ftuar në studion e “Ditari” në A2, u shpreh se kjo parti është e përgatitur që të dalë e vetme në garë, por nuk përjashtoi asnjë bashkëpunim “mbi bazën e principeve dhe ndershmërisë”.