Skepticizëm për rezultate pozitive, takimi Kurti-Vuçiç, ende pa dakordësi për datën dhe agjendën

Takimi i tretë është paralajmëruar se do të mbahet në shtator. Megjithatë ende nuk ka një dakordësi për datën dhe agjendën e diskutimit mes kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, dhe presidentit serb, Aleksandër Vuçiç. Ndërmjetësuesit nga Brukseli thonë se detajet do të bëhen publike në një moment të përshtatshëm. Në të njëjtin qëndrim edhe qeveria e Kosovës. Por opozita ka disa kritika.