Skleroza e shumëfishte, përkujdesja me fizioterapi

Publikuar më: 4/6/2022, ora 12:03

Skleroza e shumëfishte, përkujdesja me fizioterapi

Publikuar më: 4/6/2022, ora 12:03

Tanush Çaushi ishte në moshë studentore kur ndjeu se me gjymtyrët e tij të poshtëm kishte diçka që nuk funksiononte. Pa e kuptuar, ai ishte i prekur nga skleroza e shumëfishtë dhe sëmundja kishte përzgjedhur gjymtyrët lëvizës për të goditur. Gjatë kësaj kohe ai po mjekohej, por mjekimi i ofruar nuk ishte i duhuri. Fizioterapisti Petrit Drini tregon avantazhet e ushtrimeve që ai cakton për Tanushin dhe pacientët e tjerë.

Skleroza e shumëfishte, përkujdesja me fizioterapi

Publikuar më: 4/6/2022, ora 12:03

Tanush Çaushi ishte në moshë studentore kur ndjeu se me gjymtyrët e tij të poshtëm kishte diçka që nuk funksiononte. Pa e kuptuar, ai ishte i prekur nga skleroza e shumëfishtë dhe sëmundja kishte përzgjedhur gjymtyrët lëvizës për të goditur. Gjatë kësaj kohe ai po mjekohej, por mjekimi i ofruar nuk ishte i duhuri. Fizioterapisti Petrit Drini tregon avantazhet e ushtrimeve që ai cakton për Tanushin dhe pacientët e tjerë.