Skleroza multiple, barnat e reja ndihmojnë, por nuk gjenden në Shqipëri

Publikuar më: 29/6/2022, ora 08:33

Skleroza multiple, barnat e reja ndihmojnë, por nuk gjenden në Shqipëri

Publikuar më: 29/6/2022, ora 08:33

Skleroza multiple është një sëmundje e vështirë për t’u përballur, e cila kufizon pacientët në mënyra të ndryshme dhe rëndon ndjeshëm situatën ekonomike të familjeve. Tanush Çaushi ishte i ftuar në Dita Jonë për të folur më shumë rreth këtyre problematikave.

Skleroza multiple, barnat e reja ndihmojnë, por nuk gjenden në Shqipëri

Publikuar më: 29/6/2022, ora 08:33

Skleroza multiple është një sëmundje e vështirë për t’u përballur, e cila kufizon pacientët në mënyra të ndryshme dhe rëndon ndjeshëm situatën ekonomike të familjeve. Tanush Çaushi ishte i ftuar në Dita Jonë për të folur më shumë rreth këtyre problematikave.