Skocezët nderojnë mbretëreshën, homazhe në katedralen e Edinburgut, mijëra vetë në radhë

Publikuar më: 13/9/2022, ora 11:18

Skocezët nderojnë mbretëreshën, homazhe në katedralen e Edinburgut, mijëra vetë në radhë

Publikuar më: 13/9/2022, ora 11:18

Mijëra skocezë qëndruan për orë të tëra në radhë për t’i thwnw lamtumirwn mbretereshws Elizabeta në katedralen e Saint Giles në Edinburg, para se arkivoli me trupin e saj të zhvendoset për në Londër. Mbreti Charles III dhe fëmijët e tjerë të monarkes udhëhoqën procesionin solemn, përgjatë itinerarit mbretëror, të ashtuquajturit Royal Mile.

Skocezët nderojnë mbretëreshën, homazhe në katedralen e Edinburgut, mijëra vetë në radhë

Publikuar më: 13/9/2022, ora 11:18

Mijëra skocezë qëndruan për orë të tëra në radhë për t’i thwnw lamtumirwn mbretereshws Elizabeta në katedralen e Saint Giles në Edinburg, para se arkivoli me trupin e saj të zhvendoset për në Londër. Mbreti Charles III dhe fëmijët e tjerë të monarkes udhëhoqën procesionin solemn, përgjatë itinerarit mbretëror, të ashtuquajturit Royal Mile.