“Smart City & Safe City”, aplikimet e reja të teknologjisë në raste urgjencash

Në studion e Dita Jonë ishte i ftuar profesori Niko Tahiraj nga Cisco Networking Academy, me të cilin iu rikthyem temave të teknologjisë dhe ndikimit të saj në jetën tonë.