SOCATOTS, aty ku bashkohen fëmijët me sportin

Publikuar më: 5/11/2022, ora 19:50

SOCATOTS, aty ku bashkohen fëmijët me sportin

Publikuar më: 5/11/2022, ora 19:50

“Ti mësosh fëmijëve futbollin që në moshë fare të vogël!” Është ky objektivi i Socatots, një program i frymëzuar nga shkolla braziliane që ka për synim zbulimin e talenteve të reja. Që kur janë 6 muajsh e deri kur bëjnë 6 vjeç, ata mësojnë lëvizjet e para me topin. Socatots Albania është një program për fëmijë që së fundmi ka ardhur dhe në Shqipëri. Misioni i tij është të angazhojë gjithnjë e më shumë fëmijët në aktivitet fizik, duke përdorur futbollin si mjet.

SOCATOTS, aty ku bashkohen fëmijët me sportin

Publikuar më: 5/11/2022, ora 19:50

“Ti mësosh fëmijëve futbollin që në moshë fare të vogël!” Është ky objektivi i Socatots, një program i frymëzuar nga shkolla braziliane që ka për synim zbulimin e talenteve të reja. Që kur janë 6 muajsh e deri kur bëjnë 6 vjeç, ata mësojnë lëvizjet e para me topin. Socatots Albania është një program për fëmijë që së fundmi ka ardhur dhe në Shqipëri. Misioni i tij është të angazhojë gjithnjë e më shumë fëmijët në aktivitet fizik, duke përdorur futbollin si mjet.