“Sofra dardane”, rikthehet në Valbonë festivali i traditës

Vjen edhe këtë vit edicioni i 18-të i “Sofrës Dardane”, aty ku ruhet trashëgimia dhe përcillen të gjitha vlerat kulturore, veçanërisht të zonës së veriut. Azgan Haklaj, organizatori i kësaj ngjarjeje kulturore, foli sot në “Dita Jonë” nga Tropoja, vendi ku sot nis ky festival, që feston muzikën, traditën, historinë dhe natyrën e veriut shqiptar.