Sokol Kushta vlerëson për Kombëtaren: Sylvinho erdhi si trajner i vogël edhe pse ishte lojtar i madh

Publikuar më: 12/9/2023, ora 18:56

Sokol Kushta vlerëson për Kombëtaren: Sylvinho erdhi si trajner i vogël edhe pse ishte lojtar i madh

Publikuar më: 12/9/2023, ora 18:56

Ky është vendi në të cilin Jasir Asani realizoi supergolin përballë portierit Szczesny. Arena Kombëtare ka qenë fatsjellëse për 28-vjeçarin, që vetëm pak muaj më parë nuk shihej si alternativë për Kombëtaren. Jo vetëm në duelin e Poloninë, ai realizoi një perlë edhe në anën tjetër të stadiumit ndaj Moldavisë, që u shpall dhe goli më i bukur i javës nga UEFA.

Sokol Kushta vlerëson për Kombëtaren: Sylvinho erdhi si trajner i vogël edhe pse ishte lojtar i madh

Publikuar më: 12/9/2023, ora 18:56

Ky është vendi në të cilin Jasir Asani realizoi supergolin përballë portierit Szczesny. Arena Kombëtare ka qenë fatsjellëse për 28-vjeçarin, që vetëm pak muaj më parë nuk shihej si alternativë për Kombëtaren. Jo vetëm në duelin e Poloninë, ai realizoi një perlë edhe në anën tjetër të stadiumit ndaj Moldavisë, që u shpall dhe goli më i bukur i javës nga UEFA.