Sondazhet e zgjedhjeve në Kosovë: Prishtina dhe komunat e mëdha pa balotazh

Publikuar më: 17/10/2021, ora 10:38

Sondazhet e zgjedhjeve në Kosovë: Prishtina dhe komunat e mëdha pa balotazh

Publikuar më: 17/10/2021, ora 10:38

Partitë politike të Kosovës e përqendruan garën e tyre për zgjedhjet lokale kryesisht në qytetet e mëdha. Ndërkohë, sondazhet parashikojnë që për shumicën e qyteteve nuk do të ketë balotazh dhe kryetari do të zgjidhet që në raundin e parë.

Sondazhet e zgjedhjeve në Kosovë: Prishtina dhe komunat e mëdha pa balotazh

Publikuar më: 17/10/2021, ora 10:38

Partitë politike të Kosovës e përqendruan garën e tyre për zgjedhjet lokale kryesisht në qytetet e mëdha. Ndërkohë, sondazhet parashikojnë që për shumicën e qyteteve nuk do të ketë balotazh dhe kryetari do të zgjidhet që në raundin e parë.