Sondazhi i CNN: Për gjysmën e amerikanëve, çdo republikan është më mirë se Biden

Publikuar më: 8/9/2023, ora 13:35

Sondazhi i CNN: Për gjysmën e amerikanëve, çdo republikan është më mirë se Biden

Publikuar më: 8/9/2023, ora 13:35

Shifrat dhe sondazhet nuk dërgojnë sinjale pozitive për rikandidimin e Joe Biden për detyrën më të rëndësishme në Shtetet e Bashkuara.

Sondazhi i CNN: Për gjysmën e amerikanëve, çdo republikan është më mirë se Biden

Publikuar më: 8/9/2023, ora 13:35

Shifrat dhe sondazhet nuk dërgojnë sinjale pozitive për rikandidimin e Joe Biden për detyrën më të rëndësishme në Shtetet e Bashkuara.