Sondazhi i studentëve, 52% të pakënaqur, kritika universiteteve në Tiranë

Protestat e studentëve dhe pakti që ofroi qeveria nuk i ka dhënë zgjidhje shumë prej kërkesave të të rinjve. Pakënaqësitë e tyre mbarten edhe vitin e ri akademik si dhe reflektohen në sondazhin kombëtar të zhvilluar nga Ministria e Arsimit.