Sondazhi i “World Vision”: 76% e familjeve nuk përmbushin nevojat për ushqim gjatë pandemisë

Eljona Elmazi, drejtoreshë e “World Vision” për Shqipërinë dhe Kosovën, foli në Dita Jonë për një sondazh të kryer nga shoqata që ajo drejton në vendin e tonë, ku tregohet se si ka ndikuar pandemia mbi familjet e varfra shqiptare.