Sondazhi, institucionet humbasin besimin e qytetarëve

Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim raportoi të martën të dhënat e sondazhit të opinionit publik mbi besimin në qeverisje, të cilat tregojnë se gjatë periudhës 2017-2019 treguesi i besueshmërisë së qytetarëve ndaj institucioneve ka shënuar rënie. Më pak besim tek institucionet, do të thotë më pak demokraci. Blerjana Bino, nga IDM Albania, na ndihmon të kuptojmë më mirë gjetjet e sondazhit.