Sondazhi tregon çfarë mendojnë studentët për vaksinimin e detyruar

I ftuar në Dita Jonë, Gevio Tabaku nga Bordi Kombëtar Studentor për të folur rreth raportit të hartuar nga Portali Studentor.al mbi nivelin e vaksinimit dhe se çfarë studentët mendojnë dhe dëshirojnë për procesin mësimor nën pandemi.