Soreca, apel për dialog; Meta “ngacmon” me pyetje

Dialog për të kapërcyer krizën dhe vazhdimin e reformave, është kërkesa që Luigi Soreca e shtron me urgjencë për klasën politike. Përmes disa postimeve në Twitter, ambasadori i Bashkimit Europian thekson gjithashtu se reforma në drejtësi është pa kthim.

Shkarkoni aplikacionin e A2