Sorina Koti: Prisja të isha mes të përjashtuarve, Basha bëri vetëvrasje politike

Publikuar më: 11/1/2022, ora 15:31

Sorina Koti: Prisja të isha mes të përjashtuarve, Basha bëri vetëvrasje politike

Publikuar më: 11/1/2022, ora 15:31

Deputetja Sorina Koti është nga të paktët në Partinë Demokratike që ka marrë pjesë në të dy kuvendet e zhvilluar nga kjo forcë politike, më 11 dhe 18 dhjetor. Ajo gjithashtu ishte në krah të Berishës më 8 janar, teksa protestuesit përpiqeshin të futeshin brenda selisë së partisë. Por në vendimin e marrë këtë të martë, ajo nuk figuronte as mes të përjashtuarve, as mes të pezulluarve. “E kam ndjerë veten të shokuar kur kam lexuar emrat. Prisja që parimisht të isha edhe unë me kolegët e mi, pasi ndajmë të njëjtë kauzë dhe të njëjtën ndjesi për zotin Basha”, tha Koti në një prononcim për A2 CNN.

Sorina Koti: Prisja të isha mes të përjashtuarve, Basha bëri vetëvrasje politike

Publikuar më: 11/1/2022, ora 15:31

Deputetja Sorina Koti është nga të paktët në Partinë Demokratike që ka marrë pjesë në të dy kuvendet e zhvilluar nga kjo forcë politike, më 11 dhe 18 dhjetor. Ajo gjithashtu ishte në krah të Berishës më 8 janar, teksa protestuesit përpiqeshin të futeshin brenda selisë së partisë. Por në vendimin e marrë këtë të martë, ajo nuk figuronte as mes të përjashtuarve, as mes të pezulluarve. “E kam ndjerë veten të shokuar kur kam lexuar emrat. Prisja që parimisht të isha edhe unë me kolegët e mi, pasi ndajmë të njëjtë kauzë dhe të njëjtën ndjesi për zotin Basha”, tha Koti në një prononcim për A2 CNN.