“SOS” për mjekë, boshatisen spitalet në Shqipëri, për pavionet në Gjermani

Qeveria duhet të shpallë situatën e emergjencës për mungesën e mjekëve në spitale. Kërkesa vjen nga Shoqata e Traumës dhe Urgjencës Kirurgjikale. Drejtuesi i saj, mjeku i shërbimit të traumes Agron Dogjani, jep alarmin se largimet e mjekëve jashtë vendit, do t’i boshatisë spitalet në Shqipëri pas disa vitesh.